Logeren in Kemmel

Kemmel is een gezellig dorpje gelegen aan de voet van de Kemmelberg, met z’n 156 meter het hoogste punt van West-Vlaanderen. Iets buiten het dorpscentrum ontvangt gastvrouw Katrien u graag in haar B&B ‘De Verborgen Stilte’. Van hieruit hebt u een schitterend zicht op de beboste heuvels en de uitgestrekte velden in de omgeving.

Het gastenverblijf is de ideale uitvalsbasis om de omgeving – te voet of per fiets – te verkennen. Op en rond de Kemmelberg leiden bewegwijzerde wandelingen u door het bos, tussen weiden of langs de wijnranken op de flanken van de Monteberg. Ook wielertoeristen kunnen hier ruimschoots hun (klimmers)benen testen op en rond de talrijke hellingen van de Westhoek (Rode Berg, Zwarte Berg, Catsberg, Vidaigneberg, …).

’s Avonds komt u tot rust in het knusse gastenverblijf. Op het ruime terras voor de Bed & Breakfast kunt u een boek lezen of gewoonweg nagenieten. De heuvels die u overdag bedwong, vormen het decor van een gezellige avond.

Na een verkwikkende nachtrust – u logeert aan het einde van een doodlopende weg – krijgt u de volgende dag een heerlijk ontbijt voorgeschoteld. Zo kunt u er tegenaan voor nog een ontspannende dag in het pittoreske Heuvelland.

Logeren in Kemmel = de perfecte combinatie van rust en actie